قدم به قدم - بکاپ گرفتن از واتساپ

  • نگران از دست رفتن پیام های خود در واتساپ هستید؟

  • پیام های مشتریان شما در واتساپ هستند؟

  • اگر گوشی شما از بین برود می توانید اطلاعات خود را دوباره بازگردانید؟

آموزش زیر جدا به شما توصیه می شود!

 

با ایجاد بکاپ از پیام رسان واتساپ، اطلاعات شما در فضای اینترنتی (Google Drive) بصورت خودکار ذخیره می شوند شامل:

  • پیام های رد و بدل شده در چت ها و گروه ها

  • عکس ها

  • ویدئوها

اگر اطلاعات شما به هر دلیلی از بین بروند و یا به اصطلاح گوشی شما فرمت شود می توانید فایل بکاپ خود را بازگردانید و دوباره به اطلاعات خودتان دسترسی داشته باشید.

مراحل قدم به قدم ایجاد بکاپ در فضای اینترنتی:

پیام رسان واتساپ می تواند اطلاعات شما را در فضای Google Drive به صورت آنلاین ذخیره کند و در موقع نیاز بازیابی کند.

قدم اول: از سه نقطه سمت راست بالای صفحه setting را انتخاب گنید

قدم دوم: وارد Chats شوید

قدم سوم: وارد Chat Backup شوید

قدم چهارم: در این صفحه اطلاعات آخرین بکاپ ها و تنظیمات Google drive Setting نمایش داده شده است. در قسمت Google Drive Setting از بخش Google Account یک حساب گوگل را برای ایجاد بکاپ انتخاب کنید. ازین پس اطلاعات شما شامل پیام ها و عکس ها در حساب گوگل انتخاب شده ذخیره می شوند.

قدم پنجم: در قسمت Backup to google drive باید یک دوره زمانی برای واتساپ تعیین کنید که طی این دوره بکاپ را بر روی گوگل درایو ایجاد کند. دوره های زمانی تعریف شده در واتساپ بدین قرار هستند:

Never: هرگز در گوگل درایو ذخیره نشود

Only when I tap “Backup” : تنها یکبار و فقط زمانی که روی دکمه سبز رنگ backup بزنید اطلاعات بکاپ گرفته می شوند

Daily: اطلاعات بصورت روزانه ذخیره می شوند

Weekly: اطلاعات بصورت هفتگی ذخیره می شوند

Monthly: اطلاعات بصورت ماهیانه ذخیره می شوند

قدم ششم: در قسمت Backup over انتخاب می کنید که اطلاعات شما با مصرف کدام منبع اینترنت در گوگل درایو ذخیره بشود که شامل 2 گزینه است: wifi که فقط از وای فای استفاده می شود و wifi or cellular که هم می تواند از وای فای و هم از اینترنت سیم کارت استفاده کند

قدم هفتم: در قسمت include videos شما انتخاب می کنید که اگر فعال باشد علاوه بر پیام ها و عکس ها، ویدئو های شما هم ذخیره بشوند

نکته 1: تاریخ آخرین بکاپ های ایجاد شده بر روی حافظه گوشی و گوگل درایو در صفحه بکاپ جلوی Local و Google Drive نمایش داده می شود

نکته 2: اگر ویدئوهای خیلی مهمی ندارید در قدم هفتم گزینه ویدئو را فعال نکنید که باعث مصرف بسیار بالای اینترنت شما نشود

نکته 3: حتما حواستان باشد که اگر نام حساب کاربری گوگل را فراموش می کنید، حتما در جایی غیر از گوشی موبایل آن را یادداشت کنید زیرا برای بازگردانی اطلاعات آن را لازم دارید

ads

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Short Url Post

    مطالب اخیر